April 18, 2024

Видеото кое Стивен Ратпојанакул го објави на Youtube насмеа повеќе од 20 милиони корисници.

Братот близнак на Стивен го чувал својот 16-месечен син Рид, а кога Севен се вратил дома, тој предизвикал збунетост.

Стивен ретко носи очила, а кога вујко му ги извадил очилата, малото дете повеќе не знаело кој е неговиот татко.

Погледнете го видеото во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *