May 17, 2024

Фотографијата која долго време е хит на социјалните мрежи е селфи на жена во породилиште.
Пред неколку дена беше објавена од корисник на Инстаграм , и предизвика многу смешни коментари и реакции.

И зошто? Треба да го погледнете сето тоа.

„Тој е тука да ја поддржи сопругата при првото пораѓање“, стои во описот на фотографијата од породилиштето на која во позадина се гледа несреќниот сопруг – онесвестен.

Може да видите и тројца медицински лица собрани околу него во обид да го освестат. На помош дошла и медицинска сестра која го држела бебето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *