May 17, 2024


Некогаш владееше на модните писти, престижните списанија и нудеа неверојатни суми пари само за да позира за насловната страница.

Имав се, живеев како кралица“, изјави Настасија Урбано. Таа истакна дека за само една година заработила милион долари, а таа година работела само 20 дена.

Сепак, речиси преку ноќ сè се промени; нејзиниот живот е дијаметрално спротивен од некогаш, денес е практично бездомник и живее во Барселона.

Таа го запознала него и оттаму почнал пеколот. Настасија вели дека сопругот ја уништил, ја „исцедил“ до последен денар, а потоа едноставно си заминал… Денеска истакнува дека нивните деца се единственото добро што го добила во тој брак.

„Го финансирав нашиот начин на живот, а тој ме остави само со облеката на себе. Сè плати со моите пари. Само два дена откако го запознав сакаше да купи БМВ, а јас будала потпишав чек за него Бев заљубен“, изјави Урбано.

Поранешниот сопруг на Настасија ја разочарал до тој степен што таа целосно се распаднала и паднала во депресија, а потоа почнало и нејзиното малтретирање. Признала дека станоиздавачите ја избркале од станот, бидејќи не можела никому да ја плати киријата, па денес е осудена да талка од една на друга пријателка за да и даде софа барем за една ноќ.

“Сакам децата да ме гледаат во поинакво светло. Сакам да се опоравам како личност, сакам да се гордеат со мене”, рекла 57-годишната дама.

Вака изгледа денес:

Кога протекоа вести за моменталната ситуација на некогаш познатата Настасија, група поранешни колеги и познаници решија да направат се што е во нивна моќ за да и помогнат да застане на нозе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *