May 16, 2024

Време е да ја ставите оваа мешавина во вашaта саксија со растенија за да заживеат нов живот…

За да ја негувате почвата на цвеќињата, не е потребно да користите скапи и јаки средства.

Млака вода во која сте ги вареле компирите или тестенините може да ви послужи за наводнување на цвеќињата.

Хранливите материи содржани во неа, ќе ја потхранат почвата.
Исто така и при чистење на аквариумот не ја истурајте водата во мијалникот.

Наместо тоа, користете ја за наводнување на собните растенија. Столицата и остатоците од храната на риби содржат азот и фосфор, кои се одлично природно ѓубриво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *