July 14, 2024

Еве како волк чува цело стадо овци (Видео)..

Едно храбро момче по име Хамза од Либија пронашол напуштен африкански златен волк (Canis anthus).

Момчето Хамза се спријателува веднаш со волкот ..

Тогаш си го присвоил, а потоа го издресирал да му помогне во чувањето на овци.

Погледнете како волк чува цело стадо овци (Видео)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *