April 15, 2024

Реакцијата на едно бебе на обидите на нејзината мајка да го исплаши сигурно ќе ве насмее.

Трејси Сарагоса од Џорџтаун, за ABC News , открива дека нејзиниот син Марино, стар 7 месеци, почнува неконтролирано да се смее секогаш кога ќе каже „Бу“.

„Кога гледам во таванот и гледам во него, тој мисли дека тоа е најсмешното нешто на светот. Тој сака сè, се насмевнува на се, тој е среќно момче“, истакна таа. Таа го сними и го сподели видеото на интернет.

„Тоа е единственото видео што некогаш сум го објавила на YouTube, но е толку симпатично“, рече таа, додавајќи: „Сите сакаат бебиња кои се смеат. Сигурна сум дека ќе има и други видеа, бидејќи тој е многу среќно бебе “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *