April 13, 2024

Почетокот на овој настап не е многу спектакуларен, но жирито не знае дека ги очекува големо изненадување.

Николас Брајант излезе на сцената со своето пијано. Почна да свири неколку ноти и потоа се приклучи виолинист и приредија шоу за паметење…

Никогаш не треба да одлучуваме за личност врз основа на изгледот или првиот впечаток.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *