July 13, 2024

Бабите не ги препознаваат пријателите. Ако мажот и жената се во некоја поблиска пријателска врска, според нивното мислење, тие мора да бидат во некаква романтична или интимна врска.

Па, постарите генерации на научени делови, чесност и верност ќе се обидат да ја попречат секоја врска што им „мириса“ на расипана.

На ова видео бабата бесно се обидува да го одвои девојчето од внукот бидејќи е зафатен. Дотичната девојка се обидела да се оправда дека е исклучиво пријателка со нејзиниот внук, но бесната баба не сакала да слушне оправдување.

Дали „планината се затресе, а глувчето се роди“, или бабата беше во право – погледнете во видеото, па пишете ни мислење во коментар.

Погледнете го видеото во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *