June 25, 2024

Куќната помошничка на Лепа Брена , која со години работеше во нејзиниот дом на Бежанијска коса, раскажа каков третман имала во куќата на Живојиновиќ , но и како се однесувала фолк ѕвездата со неа.

-Верувајте ми, Брена е исклучителна жена. Таа се однесуваше кон моето семејство како да е свое – откри таа во еден неделник.

-Кога и да завршев работа и да одев дома, таа ми пакуваше храна, овошје, сокови, слатки. Не сакаше да ме слушне како одам со празни раце, а тоа нема врска со платата. Да не зборуваме за гардеробата. Дури ми купи капути и за моите ќерки и ни даваше облека за сите пригоди – рече таа не штедејќи комплименти на сметка на големата музичка ѕвезда.

– Благодарение на неа моите деца завршија факултет – додава поранешната куќна помошничка на Лепа Брена.

Судејќи по нејзините зборови, фолк ѕвездата е сè само не крута, како што ја претставуваат некои медиуми, а дел од јавноста ја доживува. Токму поради таа причина таа реши да излезе во јавноста и со својата приказна од прва рака да ги разбие предрасудите за поранешниот шеф.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *