April 10, 2024

Разводот на Сузана Манчиќ е една од темите за кои јавноста не знае многу, па затоа Сузана реши да открие одредени детали од истата.

Сузана Манчиќ долги години ужива во среќен и хармоничен брак со Симеон Окомокос . Споменатата двојка љубовта ја чува на релација Белград – Атина, но пред да му го даде срцето на Симеон, Сузана имала уште еден брак со поранешниот член на групата од седум млади луѓе Небојша Куниќ.

Сузана се разведе од таткото на ќерките , а сега за прв пат проговори за деталите од врската, која доведе до колапс на љубовта.

Според неа, разводот на Сузана Манчиќ следел кога се заладиле односите меѓу неа и Небојша
Со сопругот едноставно престанавме да разговараме – истакна Сузана при гостувањето во емисијата „Јутро“ на ТВ Прва и дола:

Меѓу нас владееше тишина и далечината почна да се развива. Разводот на Сузана Манчиќ и Небојша Куниќ во 1997 година не беше крај на нивната врска. Сузана не крие дека и понатаму е во добри односи со бившиот сопруг поради ќерките.

Разговарам со мојот поранешен сопруг Небојша, без разлика што одамна раскинавме. Никогаш не се скаравме, разводот ни се случи во мир и мислам дека така требаше да биде.

Ќерките Наталија и Теодора редовно разговараат со татко им, никогаш не сум влијаела на било каков начин да ми се наруши врската. Не го спомнувам често во јавноста затоа што има свој живот. Тој е дел од мојот живот кој ниту можам ниту сакам да го избришам – беше искрена таа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *