April 10, 2024

Постариот брат кивна, а реакцијата на бебето беше неодолива. А родителите гласно се насмеаа и го замолија Лендон повторно да кивне за повторно да ја слушнат преслатката смеа на бебето.

Лендон (2) и седуммесечниот Лео се браќа и најдобри пријатели кои уживаат додека растат заедно.
Нивните родители со гордост и многу љубов ги галат и бдеат над нив, а заедничките моменти често ги снимаат.

Така тие ја вклучиле камерата и ги снимиле своите синови како возат мини-количка кога постариот Лендон кива, поради што помладиот Лео премногу слатко се насмеа.

А родителите гласно се насмеаа и го замолија Лендон повторно да кивне за повторно да ја слушнат преслатката смеа на бебето.

Тогаш постариот брат почнал малку да се превива за да го насмее помалиот, му пришол, а Лео нежно го фатил за образите.

Братската љубов е бесконечна и неизмерна!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *