July 18, 2024

Сакате да видите како изгледа животот со три нервозни деца? Нема проблем – на видеото се гледа како таткото се обидува да ги скроти непослушните деца.

Еден грижлив татко прави се за да ги спречи децата да се качат на масата во кујната. Малите се обидуваат да го надмудрат мажот и да ја постигнат својата цел. Се обидуваат да воспостават ред. Таткото се обидува да ги контролира своите емоции.

Таткото дава се од себе Обидувајќи се да ги спречи децата да се качат на масата, овој татко поставува столчиња на горната површина на масата.

Урнебесното видео трогна илјадници интернет корисници ширум светот. „Имам слични приказни со моите близнаци и мачката“;

„Тој татко треба да биде татко на годината!“; „Величествено“; „Тоа може да се случи. Овие тројца речиси победија!“;

„Овој татко има многу трпение! Не знам што би направил на негово место “; „Никогаш не сум видел нешто слично. Се прашувам како ќе биде за неколку години кога овие деца ќе пораснат“ – се само дел од коментарите.

Во продолжение погледнете го видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *