May 17, 2024

Уште од најраните денови, децата исклучително брзо го учат и апсорбираат секој детал од светот околу себе, а една од првите работи што ги учат се звуците што ги произведуваат животни како свињи, крави, кучиња и мачки.

Меѓутоа, ретко кога детето ќе ги знае сите звуци само при спомнување на животно од само неколку месеци, па не е чудно што деветмесечно бебе стана вистински хит на Интернет откако покажа дека знае се.

Тиктокерка Хана ја објави својата деветмесечна внука како имитира звуци на животни и ја нарече бебе гениј, пренесува Yahoo.

Хана го прашува девојчето што велат свиња, крава и був, а секунда подоцна бебето ги имитира гласовите.
Видеото е прегледано 13 милиони пати, а луѓето не можеа да го сокријат својот ентузијазам во коментарите.

„Само девет месеци? Со што го храните ова бебе? Таа е толку паметна“, „Ова е бебе гениј, таа знае се од само девет месеци“, се само дел од коментарите.

За да го погледнете видеото притиснете ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *