April 10, 2024

Сакајќи да избегне операција, решил да ја послуша старата баба, бидејќи лекарите му рекле дека наскоро нема да може да стои

Еден 44-годишен маж избегнал операција на коленото со помош на само 2 евтини состојки!
Имено, тој имал хронични болки во коленото , како последица на стрес за време на работа цели 8 месеци. По посетата на докторот му било кажано дека нема да може наскоро да застане на нозе доколку не се оперира.

Сакајќи да избегне операција, почнал да бара природно решение. Сосема случајно запознал стар билкар , кој го советувал да проба едноставен лек.

Неговата баба му дала прецизни упатства: „ Измешајте 3 шолји јаболков оцет и една шолја сол и натопете ја газата во смесата. Ставете ја на болното место и спијте. Правете така 7 дена “, вели мажот. .

По третманот кој траел седум дена, болките му исчезнале , а коленото целосно му закрепнало!

Правилното држење зависи од здравите колена. Покрај тоа, колената ги поддржуваат движењата на нозете, вклучувајќи одење, скокање, трчање, но и стоење.

Со возраста, природниот процес на подмачкување на зглобовите се намалува и лигаментите и тетивите стануваат се помалку подвижни. За да спречите губење на подмачкување, можете да користите лекови како што е овој.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *