June 23, 2024

Дејвид Бекам им откри на медиумите дека Викторија веќе 25 години јаде ист оброк секој ден.
За време на неговото гостување во подкастот „Табела 4“, Дејвид Бекам и откри на Рут Роџерс дека неговата сопруга го јаде истиот оброк веќе четвртина век.

Станува збор за риба на скара со зеленчук на пареа, а од моментот кога се запознале не го променила менито.
Бидејќи се познаваме, таа јаде само риба на скара и зеленчук на пареа. Ретко ќе направи исклучок – вели Бекам, додавајќи дека и самиот ужива во разновидна исхрана и различно комбинирана храна.

Единствениот пат кога Викторија сакаше да проба нешто што јас јадев беше кога беше бремена со Харпер. Беше магично, беше сосема посебна вечер бидејќи таа никогаш не го направи тоа – вели Дејвид Бекам.

Инаку, ваквата монотона исхрана само на риба се покажала штетна за Викторија бидејќи лекарите ја предупредиле дека има премногу гума за џвакање во телото.

Открила дека најмногу јаде туна и сабјарка, дури два пати на ден секој ден! Премногу високо ниво на жива во телото инаку може да доведе до губење на меморијата, депресија, раздразливост и потешки симптоми вклучуваат слепило, тремор и проблеми со бубрезите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *