June 25, 2024

Оние кои имаат деца знаат дека заспивањето е важно за секое бебе. Тие исто така знаат дека понекогаш може да биде напорна работа .

Меѓутоа, ако го имате вистинскиот асистент, тогаш сè е лесно. Деновиве на интернет кружи видео на кое се гледа како куче нежно ниша бебе.

Имено, Бузер ја потпрел главата на бебешката нишалка и почнал да ја ниша. И да, успеа. Меѓутоа, освен што бебето заспало, ни Бузер не бил далеку од тоа.

„Ова е Бузер, тој е именуваниот „заспивач“ на бебињата за денес. Нему не му пречи да биде одговорен, бидејќи е прилично добар во тоа. што се занимава со евалуација на кучињата.

Погледнете го видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *