June 19, 2024

Мајката на близнаците го искористила нивното капење за да сними посебен момент меѓу двајцата. Таа зграпчила камера за да ги сними.

Близнаците можат да се разберат без да кажат збор, особено додека се уште се бебиња. Во овој период од животот, тие едноставно ги разбираат сите движења што ги прави другиот близнак и развиваат доверба еден во друг.

Мајката на овие две близнаци го искористила нивното капење за да сними посебен момент меѓу нив. Момчињата Џонатан и Гарет седеа во кадата и си играа со водата, а изгледа дека нема да излезат од неа наскоро.

И двајцата делат иста ДНК и имаат исти карактери и сакаат да ги прават истите работи. Најдоброто нешто во ова видео е нивниот меѓусебен разговор, при кој тие користат вода и играчки за да разговараат за многу важни теми – иако не знаеме за што се работи.

Тие се едноставно убави за гледање. Сигурно ќе се најдат во неволја кога ќе одат на училиште, бидејќи веќе се гледа дека се подготвуваат да направат нешто погрешно.

Погледнете го ова видео и насмејте се со нив:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *