April 13, 2024

Актерот Роан Аткинсон, кој се прослави со улогата на Мистер Бин, и покрај неговиот комичен талент, во еден момент му го загорчи животот на неговото семејство.

Кога Роан Аткинсон го глумеше несмасниот Мистер Бин , тој влезе во ѕвезденото небо на еден комичар. Меѓутоа, во приватниот живот не беше сè толку смешно.

Британскиот комичар и актер, всушност, имаше многу турбулентен период. Во текот на осумдесеттите тој ја запознал својата идна сопруга Сунетра Састри, која тогаш работела како шминкерка на телевизијата Би-Би-Си.

Двојката се венча во 1990 година и имаше две деца, Бенџамин и Лили . Сепак, нивниот развод, кој се случи во 2014 година, имаше милионска публика.

Имено, јавноста беше скандализирана кога комичарот ја остави сопругата поради 26 години помладата актерка Луиз Форд.

„Сунетра беше длабоко вознемирена затоа што беше заменета со толку помлада жена“, рекол тогаш непознат извор за Sun, а Лили била толку навредена од однесувањето на нејзиниот татко што го сменила неговото презиме во презимето на неговата мајка.

Нивниот развод заврши брзо бидејќи рочиштето траеше цела минута и пет секунди, а пресудата се заснова на неговото „неразумно однесување“, а интересно е што на ова рочиште не присуствуваа ниту Роан ниту Сунетра .

И покрај се, Роан и Луиз и денес се во врска, а во 2017 година добија ќерка на која и дадоа име Исла .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *