May 17, 2024

Сакајќи да го реновира својот прв дом, парот ја прифати понудата во јануари 2021 година, откако ја прегледа куќата. За време на нивната првична обиколка на куќата, немаше растенија

Купувањето нов дом сигурно нема да помине без некои потешкотии – особено ако планирате да реновирате.

Секој сопственик има своја приказна, од потребата да се отстранат античките тапети до потребата да се ослободиме од штетниците. Исто како оваа двојка која остана запрепастена кога пронашла огромно растение кое го „презела“ нивното ново живеалиште.

Сакајќи да го реновира својот прв дом, парот ја прифати понудата во јануари 2021 година, откако ја прегледа куќата. За време на нивната првична обиколка на куќата, немаше растенија. Но, девет месеци подоцна, кога парот конечно ги добил клучевите од својот дом, останале во голем шок откако прозорецот останал отворен.

На Тик Ток, парот го сподели своето откритие како џунгла. Во видеото тие објаснуваат: „Замислете го нашиот шок кога сфативме дека куќата што ја купивме остана празна, а прозорецот беше отворен 9 месеци…“

@theessexproject

This is what we found the day we got the keys ????????‍♀️???? #fyp #homerenovation #houserenovation #renovation #conservatory #gardenproject #firsthouse

♬ Oh No – Kreepa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *