April 16, 2024

Кога молитвата ќе ги исчисти сите негативни работи што се насобрале во вас, ќе исчезнат причините поради кои мислите дека некој ве проколнал.

Кога во животот им се случуваат лоши работи и нема шанси сè да биде подобро, луѓето веруваат дека некој ги проколнал или ги проколнал .

Исто така, постојат многу методи за „отстранување“ на овие магии и клетви , за кои многумина се обраќаат кон шарлатаните кои ќе го направат тоа за само 10 евра, но всушност ништо не може да ви помогне да се заштитите од се што е негативно од искрената молитва.

Верниците знаат дека одењето кај јасновидците е еден од страшните гревови . Ако сте еден од нив, откажете се од приказните на бабата и молете се кога ќе почувствувате потреба за тоа.

„ Господи Исусе Христе, Сине Божји , помилуј ме мене грешникот “ – се зборовите на Исусовата молитва. Ова е најкратката молитва што постои, но монасите и свештенството тврдат дека е толку моќна што може да помести планини со искрена вера !

Искрено обратете се кон Бога и Тој сигурно ќе ве слушне . Ако се прашувате кога треба да се молите за подобрување , нема одредено време. Направете го ова кога се чувствувате најудобно, а особено кога чувствувате дека ви треба молитва.

Пробајте и ќе видите – ќе добиете нова енергија, волја, ќе бидете посмирени, а проблемите полека и сигурно ќе се решаваат.

Кога молитвата ќе ги исчисти сите негативни работи што се насобрале во вас, ќе исчезнат причините поради кои мислите дека некој ве проколнал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *