April 12, 2024

ВИДЕОТО кое стана вирално на социјалните мрежи покажува мечка која ја видела вратата од возилото отворена и влегла во возилото.

Жената, сопственичка на автомобилот, се приближила до автомобилот за да стави кутија со намирници, а потоа во својот автомобил видела непоканета мечка.

Таа се обидела да го заклучи внатре, но мечката успеала да ја совлада и го напуштила возилото.

Во паника ги фрлила намирниците и врескајќи побегнала во куќата, а мечката ја искористил приликата да ѕирне во кутијата.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *