July 15, 2024

Ако немате, отварач сигурно сте се обиделе неколку пати да отворите шише со разни предмети. А за тоа ви треба само едноставен клуч.

Треба да го турнете клучот под кос агол во отворот во тапата, а потоа да го повлечете нагоре со кружни движења.

Во одреден момент, кога голем дел од тапата е надвор од шишето, извлечете го со прстите.

Единствениот недостаток е што овој трик работи само со синтетички тапи.

Погледнете во видеото како правилно да го користите клучот :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *