July 18, 2024

Корисникот на TikTok објави видео од кучето на оваа социјална мрежа, кое брзо стана вирално. Имено, кучето во ресторанот „ драј ин“ влегло преку прозорецот на автомобилот на својот сопственик.

На краток клип се гледа како куче стои со предните шепи на прозорецот од ресторанот, а потоа со помош на работник влегува внатре со целото тело

Видеото го погледнале речиси 8 милиони луѓе, а предизвикало вистинска дебата, а додека некои се пошегувале дека кучето веројатно очајно сака да се вработи или да му го испие кафето, други не биле воодушевени од овој потег.

„Зошто сопственикот не реагира?“, праша едно лице.

„Ова е апсолутно погрешно“, додаде друг. „Целосно нехигиенски. Јас сум крајно алергичен на кучиња и не поднесувам вакви контакти“, истакнал еден од придружниците.

“Колку и да изгледа слатко ова за некои, запомнете дека кучето во кујната значи огромно кршење на хигиенските стандарди. Инспекцијата ќе има работа”, предупредува еден од коментарите.

„За сите што велат дека ова е нехигиенско – има средства за чистење“, одговорила личноста која застанала на страната на кучето.

@dollface_danapace

#starbucks #puppoccino #draperstarbucks @starbucks

♬ original sound – dollface_danapace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *