July 18, 2024

Дека е вистина изреката дека одмаздата се сервира ладна, докажува примерот на една девојка. Имено, таа имала „жешка“ глава, бесна затоа што дознала дека нејзиното момче ја изневерувал.

Автомобилот марка „Mitsubishi Outlander“ остана без речиси сите стакла и ретровизори, попатно беше извалкан со црн спреј, но девојката направи „мала“ грешка поради тоа кога приказната заврши во медиумите. Имено, таа оштетила погрешен автомобил, пренесува „NBC News“.

Несреќна направила една сосема невина жена, која кога излегла од дома почнала да вреска од болка и видела што и направила таа бесна девојка од автомобилот.

„Мајк е прељубник“, ја дочекал натпис на возилото, а сега останува на несреќниот сопственик да се обиде некако да ја реши штетата во договор со осигурителната компанија.

Во секој случај Мајк излегол, а останува да се види дали девојката што ја направила штетата, со оглед на тоа дека за се е известена полицијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *