July 13, 2024

Во рускиот град Нориљск една жена во автобус си влегла со својот елен затоа што, како што објаснила, и тие животни се заморуваат.

Се враќавме од манифестација и решивме да одиме со автобус, рекла Валерија Боглова.

Според збровите на сопственичката, луѓето во превозот се израдувале, покажале интерес и позитивни емоции.

Погледнете го видеото

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *