June 19, 2024

Драгана Мирковиќ после долго време си ја отвори душата во една емисија каде како и секогаш искрено проговори за својот живот.

Нејзината кариера трае 37 години и е една од најголемите ѕвезди на нашите простори и пошироко, а иако не симнува насмевка од лицето, Драгана признава дека имала многу тешки моменти во животот.

„Најтешкиот момент за мене беше апсолутно кога Тони имаше опасна операција пред три години. Сè друго, без разлика дали сте среќни или помалку среќни во одреден момент, не е толку страшно.

Сето тоа е дел од младоста и дел од тоа како е човекот изградена и како го прави тој пат до вистинската љубов кон себе“, изјави пејачката во емисијата „Амиџи шоу“.

Што се однесува до најтешкиот момент во кариерата, кога мислела дека ќе престане да пее, Драгана истакнала дека токму тогаш починал нејзиниот менаџер.

“Најтешкиот и единствениот тежок момент во мојата кариера беше кога изгубив човек кој ми беше менаџер, ментор, пријател, сè.

Човекот што го сакав како татко. Ме третираше како негово дете. Кога умре Рака Ѓокиќ, бев целосно изгубено. Мислев дека тоа е крајот за мене. Бев млада и уште почувствителна од сега, мислев дека не можам сама и нема да можам повеќе да се справувам со тоа“, признала Драгана, додавајќи:

“Тоа беше исклучително тежок момент за мене. Не можам ни да поверувам дека продолжив. Неговиот брат ми рече дека треба да го завршиме филмот, дека му е оставено, како што велат, во аманет…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *