July 21, 2024

Еве како брзо и лесно да ја исчистите вашата када со природни состојки!

Чистењето на кадата е вистински кошмар, но потребно е тоа да се прави редовно, за да се спречи формирање на мувла. Чистењето на бањата со хемикалии не е добро ниту за кожата,

не е многу добро да се вдишуваат, но за среќа постои трик кој кога блеска, со помош на претежно природни состојки.
Потребни ви се сода бикарбона, оцет и малку детергент за садови, а Каролина Меколи покажа се во TikTok и воодушеви многумина!

Првото нешто што треба да направите е да ставите крпи во сад, прелијте ги со оцет и ставете ги на славините за да се отстрани целата нечистотија.

Потоа истурете сода бикарбона во одводот и истурете чаша оцет – на тој начин ќе го исчистите одводот.

Посипете малку сода бикарбона по целата површина на кадата и додадете малку детергент за садови, а потоа исчистете ја кадата со крпа и сè добро исплакнете.

@carolina.mccauley

How to deep clean your bathtub ???????? #cleaningtips #cleaning101 #cleaninghacks #cleantok #nightin

♬ Sunday – HNNY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *