February 26, 2024

Доволно е да се измеша алкохолен оцет и да се додаде кора од портокал

Есента е вистинско време за цитрус, а портокалите дефинитивно се на врвот на листата

Белење на заби Кора од портокал содржи природно соединение наречено лимонска киселина, кое често е дел од паста за заби. Самата кора може да ни помогне да ги направиме забите побели.

Направете природно средство за чистење Правењето природно домашно средство за чистење на кора од портокал е лесен начин за намалување на отпадот додека заштедувате пари. Доволно е да се измеша алкохолен оцет и да се додаде кора од портокал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *