May 18, 2024

Замислете сцена во која превртувате вкусни колбаси и хамбургери , додека вратата на креваење ве штити од сонце или дожд.

Звучи одлично, нели? И дали споменавме дека подготвувате специјалитети во ФИЧО ?!

На Reddit беше објавена фотографија од најдобрата скара , и гледаме италијанска икона чија кабина е преуредена за да подготви деликатеси од месо.

Прозорците, пластиката и другите запаливи материјали се заменети со метал , за да не предизвикаат проблеми. Исто така, беше инсталирана сијалица во случај на “ноќна работа”.

Култниот четирицикл го задржа својот изглед, а му недостасува само фрижидер . Можеби друго фичо може да се користи за такви цели?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *