June 25, 2024

Полицаецот Танг Венџи успеа да спаси, четиригодишно девојче да не падне од балконот од стан на 12-ти кат во источна Кина.

Видеото го снимиле очевидци, а на него се гледа како девојчето се држи за ограда и виси на работ,

пишува Метро. Наводно, нејзината мајка ја оставила сама во станот за да ги одведе другите деца на училиште,

но таа брзо се вратила дома откако соседот и кажал што се случува. Но, жената не можела да влезе во станот затоа што вратата била заклучена однатре.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *