July 11, 2024

Со цел да се нагласи важноста од прилагодување на животната средина на потребите и способностите на постарите лица.
децата чии родители се постари, исто така, играат голема улога во создавањето таква средина. Дејствата и зборовите се исто така важни, но честопати не им кажуваме на родителите се што сакаме.

Затоа, ви ги пренесуваме речениците што нашите мајки и татковци заслужуваат да ги слушнат пред да биде предоцна!
Мислам на тебе секој ден Дури и кога сум најзафатен и кога сум во хаос, секогаш си некаде во мојот ум. Можеби понекогаш изгледа како да не се трудам доволно да одржувам контакт со тебе, но секогаш мислам на тебе.

Навистина го ценам сето она што го направивте за мене Не го кажувам тоа често, но навистина сум благодарен за се што направивте за мене. Ниту најмалите детали не останаа незабележани и никогаш не заборавам да кажам благодарам за тоа, дури и кога не ви го кажувам лично. Го ценам од срце секој чин на твојата добрина затоа што знам дека ме сакаш повеќе од с anything на светот.

Ве сакам Среќен сум што сте тука со мене и што ги поддржувате моите одлуки и желби. И кога ќе те нема, ќе имам сила да продолжам понатаму заради тебе. Те сакам и никогаш не го заборавај тоа.

Знам колку се жртвувавте за вашите деца И знам дека тие жртви понекогаш беа многу тешки. Да имаш деца значи да ги ставиш пред тебе; тоа значи да ги ставите потребите на детето пред своите и секогаш да донесувате одлуки за тоа што е најдобро за детето. Те молам, никогаш не се сомневај дека не го ценам она што го даде за да имам подобар живот.

Јас сум подобра личност затоа што ве имав вас за родители Вам ви благодарам што сум личноста што сум: со силна волја и страсна. Вие двајца сте сила на која можам да сметам и ја обожавам вашата добрина, страст и сочувство. Ме научивте како да сакам, како да се борам и како да верувам во себе. Да имав други родители, немаше да бидам она што сум денес.

Знам дека сте свесни дека ве сакам и почитувам како мои родители. Но, сакам да знаете колку ве ценам како луѓе, како граѓани на светот. Вие сте луѓето што ги имитирам најмногу. Вие сте мои духовни водачи и херои.

ми недостигаш Разделбата понекогаш ме боли и ме растажува. Фактот дека живееме далеку еден од друг нема врска со тоа колку те сакам. Постојано ми недостасува мојот дом и понекогаш размислувам како би изгледал мојот живот ако живеам поблиску до дома. Ми недостигаш, но исто така разбирам дека сакаш да ги следам моите соништа и да го создадам мојот живот.

Имам лоши соништа да те изгубам Знам дека треба да се соочам со реалноста и дека нема да бидеш таму засекогаш и дека еден ден ќе треба да го започнам животот без тебе. Кога ќе ве нема двајцата, знам дека детето што го израснавте ќе биде доволно силно за да продолжи понатаму, но никогаш повеќе нема да бидам истата личност и ми е важно да го знаете тоа.

Нема да биде збогум, само ќе се видиме подоцна И кога ќе ве нема, секогаш ќе бидете со мене. Често треба да се потсетувам на тоа. Можеби не сте физички присутни, но ќе продолжите да живеете во моето срце. Сакам секогаш да се сеќавам на најмалите работи и секогаш да имам дел од тебе со мене. Тоа ќе биде мала утеха затоа што кога ги губиме саканите, тие никогаш навистина не заминуваат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *